U bent hier

Home | Nieuws

Nieuwe Massey Ferguson S8 Series

Massey Ferguson kondigt met trots de lancering aan van de volledig nieuwe MF 8S-serie, die een nieuw tijdperk van ongecompliceerde en betrouwbare tractoren introduceert, met een nieuw niveau van comfort en efficiëntie.
Ontworpen voor boeren door boeren, na zeven jaar testen over de hele wereld en uitgebreid klantoverleg, levert de MF 8S-serie precies wat gebruikers willen. Hoewel uitgerust met uitstekende specificaties, biedt het tegelijkertijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding door om ervoor te zorgen dat eigenaren alleen betalen voor wat ze nodig hebben.

MF8S_245_MF-ButterflyMower_Working_FR_0520-7087_171614.jpg

Er zijn 4 volledig nieuwe MF 8S-serie tractormodellen die allemaal worden gekenmerkt door de unieke 'Protect-U'-cabine- / motorinstallatie en een radicaal' neo-retro'-ontwerp. Gebouwd op een wielbasis van 3,05 m bieden ze een maximum vermogen van 205 pk tot 265 pk, allemaal met een boost van 20 pk (EPM).
Tegelijkertijd introduceert Massey Ferguson nieuwe, ongecompliceerde nummering. Als voorbeeld het model MF 8S.265: de 8 staat voor de serie, de S staat voor het specificatieniveau en de laatste drie cijfers zijn het maximale vermogen.

Meer dan alleen een trekker

De lancering van de MF 8S-serie luidt een compleet nieuw tijdperk in voor Massey Ferguson en introduceert een verbeterde gebruikerservaring die de voordelen van connectiviteit en slimme landbouwtechnologieën omvat.
Om aan de vraag van moderne, duurzame landbouw te voldoen, combineert Massey Ferguson ultramoderne machines met een uitgebreide reeks volledig verbonden diensten om klanten te helpen hun bedrijf effectiever te beheren.

MF8S_CabDetails_FR_0520-7560_171607.jpg

Een volledig nieuwe cabine met een inhoud van 3,4 m³. Met zijn unieke vorm en de structuur met vier stijlen heeft deze cabine een ongeëvenaard zicht. Het biedt het volgende niveau van ruimte, comfort, bedieningselementen en connectiviteit.

  • Dankzij het unieke "Protect-U" -ontwerp vermindert het geluid, warmte, trillingen en zorgt het voor een schone en koele luchtstroom die door de achterkant wordt nagestreefd en aan het motorluchtfilter wordt afgegeven. Deze cabine is qua geluidsniveau een van de beste op de markt.
  • Optimale controle en slimme landbouwmogelijkheden worden geboden door het "MF vDisplay" digitale en intuïtieve dashboard, de Datatronic 5-terminal en een nieuwe uitgebreide MultiPad-bedieningshendel met "Control Center" -armsteun.
  • De MF 8S-serie introduceert een keuze uit twee volledig nieuwe en efficiënte transmissies, die maximaal vermogen naar de grond leveren, terwijl het vermogensverlies met 26% wordt verminderd en het brandstofverbruik tot 10% wordt verbeterd.
  • De nieuwe Dyna E-Power-transmissie met dubbele koppeling combineert de voordelen van de huidige beschikbare technologieën: het gevoel van een CVT en de efficiëntie van een direct mechanisch aangedreven transmissie. Als alternatief biedt de nieuwe, superefficiënte Dyna-7 Semi-Powershift nu 28 vooruit- en achteruitversnellingen
  • Een nieuwe achteras gecombineerd met meer oliestroom verbetert de efficiëntie en veelzijdigheid. Met tot 10% meer trekkracht en 20% meer stroom, maakt het het gebruik mogelijk van bredere, productievere werktuigen en machines om de prestaties te verbeteren en de kosten te verlagen.
  • Compleet connectiviteitsaanbod om de winstgevendheid en duurzame landbouw te verbeteren. MF 8S wordt standaard geleverd met MF Connect-telemetrie en optionele MF Task Doc-software voor gegevensoverdracht, zodat gebruikers managementbeslissingen kunnen nemen om de efficiëntie en productiviteit te maximaliseren.
  • Keuze uit exclusieve of efficiënte specificatiepakketten en opties stellen gebruikers in staat hun trekkers aan te passen aan hun specifieke behoeften.

MF_8S_CabInterior_FR_0520-1782_171602.jpg

 

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy