U bent hier

Home

Soucy Tracks

Soucy Track is een Canadees bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het produceren van rubber tracks voor diverse productgroepen. Soucy Track bouwt rubber tracks voor sneeuwscooters, quads, ATV's, legervoertuigen & agrarische machines.

Het merk onderscheidt zich van de concurrentie door de opbouw van de tracks. Soucy tracks hebben meerdere nokken aan de binnenzijde van de tracks die dienen voor het overbrengen van de tractie en voor de geleiding. Door deze opbouw heeft Soucy geen spaninrichting nodig wat ten goede komt aan de levensduur en slijtage aan de tracks. De loopwielen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof (UHMW-PE) en deze techniek resulteert in lagere onderhoudskosten. Met Soucy Tracks kan men zonder problemen en overmatige slijtage over de normale wegen rijden*. De nieuwste generatie Soucy Tracks zijn de S-Tech modellen, de montagesteunen, sprockets en onderwagens zijn dan vervaardigt uit gietstaal en de rubber tracks zijn nog slijtvaster en comfortabeler bij het rijden over de weg.
*De slijtage is afhankelijk van de belasting, rijsnelheid, inzetduur & warmteontwikkeling

Rubber tracks assortiment

De rubber tracks zijn leverbaar vanaf 30 cm tot een maximum van 80 cm breed. Soucy Track werkt met montagesteunen voor de vooras en achteras, bekijk de Soucy Select list voor de beschikbaarheid per merk trekker. Ook voor de combines heeft Soucy een 2 type tracks in het programma, de ST1000 en de ST1000S. Soucy tracks is momenteel de meest betrouwbare en betaalbare leverancier op de markt!! Voor overige toepassingen zoals bijvoorbeeld rubber tracks voor onder een getrokken veldspuit kunt u met ons contact opnemen, wij kunnen u dan direct een antwoord geven:

T +31 (0)228-565011
E verkoop@vlaming-groep.nl

Voor de uitgebreide website verwijzen wij u naar www.soucy-track.com.

Wij hebben tal van filmpjes op YouTube gezet! Om ze te bekijken kunt u op het YouTube logo te klikken. U wordt dan direct naar de Soucy Track filmpjes gelinkt.

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy