U bent hier

Home

Nieuws

MF 7719 NEXT, Bereikbaarder dan ooit!

Met zijn indrukwekkende tractie en hefvermogen is de MF 7719S NEXT Edition een uitblinker in zowel het land áls op de weg.

Het lage brandstofverbruik, de lange onderhoudsintervallen en lage onderhoudskosten vertalen zich in een uitzonderlijk hoog rendement. Ervaar zelf de kracht, het comfort en rendement vanaf slechts €17,90 per uur, full operational lease.

WAAROM OPERATIONAL LEASE?

Nieuwe Massey Ferguson S8 Series

Massey Ferguson kondigt met trots de lancering aan van de volledig nieuwe MF 8S-serie, die een nieuw tijdperk van ongecompliceerde en betrouwbare tractoren introduceert, met een nieuw niveau van comfort en efficiëntie.
Ontworpen voor boeren door boeren, na zeven jaar testen over de hele wereld en uitgebreid klantoverleg, levert de MF 8S-serie precies wat gebruikers willen. Hoewel uitgerust met uitstekende specificaties, biedt het tegelijkertijd een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding door om ervoor te zorgen dat eigenaren alleen betalen voor wat ze nodig hebben.

Nieuwe Massey Ferguson 5700 M serie

Massey Ferguson kondigt met veel genoegen de introductie aan van de nieuwe MF 5700 M-serie, die bestaat uit vijf modellen van 95 t/m 135 pk.
Deze zijn allemaal uitgerust met de nieuwste AGCO Power 4-cilinder motoren, die voldoen aan de strengste Stage V emissievoorschriften dankzij het bekroonde All-In-one systeem.

De vijf modellen vervangen de bestaande MF 5700 en MF 6700. Voortbouwend op hun reputatie als moderne, solide en hardwerkende trekkers, leveren deze plaatsvervangers nu 5 pk extra, met uitzondering van de MF 5709 M.

Nieuwe Concept Perugini Bio frees

Concept Perugini heeft een nieuw type grondfrees ontwikkeld. De zogenaamde SFB is een doorontwikkeling van de bekende SF serie.
Speciaal aan dit type frees is, dat de rotorsnelheid verhoogt is en dus gras of gewasresten beter verhakseld wordt. Daarbij kan de klep hydraulisch versteld worden, zodat de gewasresten beter verspreid, gemengd en naar achter geworpen wordt.
De ondiepe bewerking zorgt ervoor, dat de struktuur van de bodem in takt blijft.

De Concept Perugini SFB is te verkrijgen in de werkbreedtes: 280 en 300 cm, met een werkdiepte van 3 tot 5 cm

Vlaming Agri dealer van Dezeure

Met trots kunnen wij melden dat Vlaming Agri dealer is geworden van Dezeure landbouw voertuigen in Noord Holland.

Dezeure die vooral bekend is in Nederland van de aangedreven silagewagens biedt een breed assortiment aan met kipwagens, gronddumpers, silagewagens, hooglossers en strooiers.
Voor Vlaming Agri zijn de Dezeure machines een mooie aanvulling voor het assoritment.

Kijk op onze productpagina voor het complete assortiment!

 

Landquip veldspuiten tot 99% driftreducerend

6-9-2019

Landquip maakt het mogelijk om alle type veldspuiten te laten voldoen aan de nieuwe wetgeving omtrent drifreductie.

Luchtondersteuning

Op alle Landquip veldspuiten met een 2-delige boom kan er luchtondersteuning gemonteerd worden.
Deze werking geeft in combinatie met dopafstand 25 cm en 30 cm boomhoogte een driftreductie van 97,5%

Contact

Vlaming Groep B.V.
Zaadmarkt 8
NL-1681 PD Zwaagdijk-Oost
Bedrijvenpark WFO-West

T: +31 (0)228 - 56 50 10
F: +31 (0)228 - 56 50 15

E-mail: info@vlaming-groep.nl

Facebook Twitter
Routebeschrijving

Privacy policy